MIJN BIBLIOTHEEK

vandaag in hoorn

Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen
 • Zomer lang een extra rondje voor Kevin...
  HOORN - ,,Ik ben wel iemand die in de zomer zelf zijn conditie op peil houdt ja. Loop altijd m’n rondjes om fit weer aan het seizoen te beginnen. Maar de komende tijd zal ik er één meer lopen dan normaal’’, lacht Kevin Grent. Hij is echter bloedserieus. Het zal de middenvelder niet gebeuren dat hij eind juli achter zijn ploeggenoten aanhobbelt als bij zijn nieuwe club Zwaluwen’30 de voorbereiding begint.
 • Atlete Nadine Visser wil zich in Götz...
  GÖTZIS - De WK-limiet behalen, dat is dit weekend tijdens de prestigieuze meerkamp in Götzis de opdracht voor Nadine Visser. De wedstrijd die ook wel gezien wordt het officieuze wereldkampioenschap meerkamp, moet de opmaat worden voor een krachtmeting met de wereldtop tijdens het officiële WK in Peking. De Hoogkarspelse moet daarvoor  wel een persoonlijk puntenrecord van minimaal 6225 punten halen. Zelf is ze vol vertrouwen, al houdt ze een slag om de arm: ,,Tijdens een meerkamp kan van alles gebeuren.’’
 • In zeven jaar naar het miljoenenbal
  TRENCIN - Pas zeven jaar geleden sprak een speler Gideon van der Wee voor het eerst aan met trainer. Komende zomer zit hij op de bank en hoort hij de welbekende klanken van de Champions League-tune. Met dank aan Tscheu La Ling.
 • Eindsprint niet lang genoeg voor Heine...
  MEDEMBLIK - De West-Friese zeilers Nicholas Heiner (Enkhuizen) en Coen de Koning (Hoorn) zijn er tijdens hun thuiswedstrijd niet in geslaagd om de medal race te bereiken. In hun ’achtertuin’ zetten de laser- en de catamaranzeiler nog wel een eindsprint in, maar deze was net niet lang genoeg om zich bij de beste tien van de Delta Lloyd Regatta in Medemblik te scharen.
 • Muziekschool Stede Broec naar de recht...
  BOVENKARSPEL - Directeur Steffen Snip en het personeel van de Muziekschool Stede Broec zijn van plan om binnenkort naar de rechter te stappen, in de hoop op die manier toch snel een nieuw bestuur te kunnen benoemen. ,,We kunnen niet anders’’, zegt Snip.

Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van de bibliotheek?

schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of gebruik de RSS-feed

   

uit in hoorn

Straks in de bibliotheek

Voorleeskwartiertje - iedere woensdag in...

Iedere woensdagmiddag kun je vanaf 14.30 uur genieten van het voorleeskwartiertje in de drie vestigingen van Bibliotheek Hoorn. Het...
woensdag 4 februari t/m woensdag 25 januari | Centrale Bibliotheek, Bibliotheek Kersenboogerd, Bibliotheek Risdam
14:30  - 09:19
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Bibliotheek Hoornde bibliotheek   Bibliotheek Hoorn alle culturele organisaties

Binnenkort in Hoorn

Geen actuele evenementen aanwezig