MIJN BIBLIOTHEEK

vandaag in hoorn

Noordhollands Dagblad - Alle Artikelen
 • Ouders verliezen kort geding: Luz (10)...
  ZWAAG - Het was een wanhopige poging van de ouders van Luz Zwart (10). Om hun dochter vrij te krijgen van school, zodat ze mee kan naar de huwelijksceremonie van haar ouders op Bali, stapten ze naar de voorzieningenrechter. Daar vonden ze dinsdagmiddag echter geen gehoor. En dus moet Luz zich direct na de meivakantie gewoon melden op de Roald Dahl School in Zwaag.
 • 'Peuterprotest' Koggenland haalt niets...
  DE GOORN - Met papieren hartjes hadden peuterleidsters uit Koggenland zich maandagavond op de tribune geposteerd van de raadszaal. Hun massale hartenkreten mochten niet baten.
 • Buurt vreest kermis Grootebroek
  GROOTEBROEK - Niet de komende opknapbeurt van het parkeerterrein bij sportverenigingen Excelsior en Het Grootslag langs de Raadhuislaan baart de omwonenden zorgen. Maar wel dat hier mogelijk eind september ook de jaarlijkse kermis van Grootebroek wordt gehouden.
 • Bewoners Visserseiland 'in actie' tege...
  HOORN - Het is een gebed zonder eind voor de bewoners van het Visserseiland. Ondanks veelbelovende plannen van de gemeente Hoorn om de bussenoverlast nu écht aan te pakken, kijken zij nog steeds geregeld aan tegen een polonaise van touringcars. De bewoners kondigen nu zelf maatregelen aan.
 • Goed opletten op verkeer van rechts
  ,,Ze doen het soms beter dan de leerlingen van de RSG’’, merkt Miranda Zandstra op. Ze zit bij de kruising Lindenlaan/Gerard Brandtweg om de deelnemers van het verkeersexamen in Enkhuizen te beoordelen. De fietsertjes met een oranje hes letten goed op verkeer van rechts, de pubers rijden zonder op of om te kijken door. 

Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van de bibliotheek?

schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of gebruik de RSS-feed

   

uit in hoorn

Straks in de bibliotheek

Voorleeskwartiertje - iedere woensdag in...

Iedere woensdagmiddag kun je vanaf 14.30 uur genieten van het voorleeskwartiertje in de drie vestigingen van Bibliotheek Hoorn. Het...
woensdag 4 februari t/m woensdag 25 januari | Centrale Bibliotheek, Bibliotheek Kersenboogerd, Bibliotheek Risdam
14:30  - 09:19
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Bibliotheek Hoornde bibliotheek   Bibliotheek Hoorn alle culturele organisaties

Binnenkort in Hoorn

Geen actuele evenementen aanwezig