We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. Er zal in de periode dat we dicht zijn geen telaatgeld worden gerekend.
Je kunt blijven lezen en lenen via de afhaalbieb. De inleverbussen zijn gewoon open.

Catalogus

Meisje met stapel boeken van de Brede School Bibliotheek

Als je boeken wilt zoeken in de Bibliotheek Hoorn, in de BSB of in je schoolbibliotheek (met schoolwise systeem), dan kan dat!

Webportal van de Bibliotheek op School

Kinderen kunnen vanaf school of thuis de collectie van de Bibliotheek Hoorn, BSB of schoolbieb bekijken en bij de Bibliotheek Hoorn gratis boeken reserveren. Snuffelen in de collecties kan op een kindvriendelijke manier, zo vind je snel leuke boeken. Ook heb je via de webportal toegang tot allerlei leuk leesnieuws. Op de webportal van Bibliotheek op School kunnen kinderen hun eigen leeslogboek bijhouden en kijken welke boeken ze allemaal al eens gelezen hebben. Ook kun je elkaar goede boekentips geven!

Zit je op één van de onderstaande scholen in Hoorn? Klik op de link om naar jouw eigen webportal te gaan. Log in met je pasnummer en je zelfgekozen wachtwoord. Wachtwoord kwijt? Vraag een nieuwe aan de juf of meester. Weet die niet hoe dat moet? laat hem of haar dan bellen of emailen met de Bibliotheek Hoorn. 

Montessorischool

Kompas

De Eenhoorn

Bockxmeerschool

BSB Grote Waal

BSB de Kreek

Ceder

Flierefluiter

Fluitschip

Ichthus

Jozefschool 

Jules Verne

KlimOp

Rank 

Roald Dahl

Socrates

Wereldwijzer

Wissel 

Zonnewijzer 

Help? Een probleem!
Kijk eerst op de servicepagina van ProBiblio voor handleidingen voor de meest voorkomende problemen.
Meer informatie over de webportal, schoolwise, of de Bibliotheek op School? Neem contact op met het Team Educatie van de Bibliotheek Hoorn.