Boek en Film: Hallo Wereld

Groep 1-2. Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja…wat eet ik eigenlijk graag?

Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ’s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met de gigantische snoek, die op zoek gaar naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander. Samen juichen ze: ‘Hallo wereld’.

Kleurrijke geanimeerde film over de geboorte van tien verschillende diersoorten.
Er is een boek gemaakt nav de film dat in de klas kan worden bekeken. Voor de verwerking nodigen we iemand uit die in de klas komt met poppenspel naar aanleiding van het onderwerp identiteit.

 

Te boeken voor 2022

Periode 1: Week 2 t/m 5 

Voor de kerst ontvangt u het boek in de klas (exemplaar van het boek inbegrepen). U start in week twee. Filmbezoek is in week 4 en bibliotheekbezoek is in week 5.

Periode 3: week 23 t/m 26

In week 19 ontvangt u het boek (exemplaar van het boek inbegrepen). In week 25 is het bezoek aan de bioscoop en in week 26 het bezoek aan de bibliotheek

Kosten & Aanmelden

In deze samenwerking tussen Bibliotheek Hoorn en Cinema Oostereiland met ondersteuning van de gemeente Hoorn betaalt u voor het gehele boek en film traject per klas slechts 75 euro incl BTW.

U kunt een traject aanvragen door een mail te sturen aan;

educatie@bibliotheekhoorn.nl of educatie@cinemaoostereiland.nl