Boek en Film: Superjuffie

Groep 3-4. Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is of ze hoort hulp roepen, neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in 'Superjuffie'.

Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. Al snel ontdekken haar leerlingen haar gave, maar gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Samen verzinnen ze allerlei uitvluchten als juf Josje weer eens te laat op school komt met takjes in haar haar of een eendje in haar jaszak. Ondertussen gebeuren er heel vreemde dingen in de stadsdierentuin: de directeur is plotseling vertrokken en er wordt een tijger ontvoerd. Komt Superjuffies hulp op tijd?
Het is een verfilming van het eerste deel uit de boekenreeks van Janneke Schotveld waarvoor het scenario werd geschreven door Tijs van Marle.de films is geregisseerd door Martijn Smits.
 

Deze Boek en Film is te boeken voor Week 9 t/m 12, 2022

Na de voorjaarsvakantie start u met het lezen van het boek (exemplaar van het boek inbegrepen). In week 11 bezoekt u de bioscoop en in week 12 de bibliotheek

Kosten & Aanmelden

In deze samenwerking tussen Bibliotheek Hoorn en Cinema Oostereiland met ondersteuning van de gemeente Hoorn betaalt u voor het gehele boek en film traject per klas slechts 75 euro incl BTW
U kunt een traject aanvragen door een mail te sturen aan;
educatie@bibliotheekhoorn.nl of
educatie@cinemaoostereiland.nl