Boek en Film: Toen mijn vader een struik werd

Groep 5-6. De tienjarige Toda woont met haar vader in een bakkerij. Wanneer haar vader onverwacht weggeroepen wordt om het land te verdedigen, staat Toda er alleen voor. Ze begint aan een spannende reis op zoek naar haar moeder.

Onderweg weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen. Via lieve vrienden, vreemde volwassenen, absurde situaties en nieuwe vrienden, komt ze uiteindelijk in het land van haar moeder terecht. Maar zal ze haar ook vinden? Een verhaal dat op universele wijze het thema oorlog en persoonlijke groei belicht!
Joke van Leeuwen schreef dit boek, actrice en scenariste Maureen Versprille. maakte er een mooi script van en speelde een kleine rol in de film die werd geregisseerd door Nicole van Kilsdonk.
 

Deze Boek en Film is te boeken voor Week 9 t/m 12, 2022

Na de voorjaarsvakantie start u met het lezen van het boek (exemplaar van het boek inbegrepen). In week 11 bezoekt u de bioscoop en in week 12 de bibliotheek.

Kosten & Aanmelden

In deze samenwerking tussen Bibliotheek Hoorn en Cinema Oostereiland met ondersteuning van de gemeente Hoorn betaalt u voor het gehele boek en film traject per klas slechts 75 euro incl BTW
U kunt een traject aanvragen door een mail te sturen aan;
educatie@bibliotheekhoorn.nl of
educatie@cinemaoostereiland.nl