Activiteiten

Bibliotheek Hoorn organiseert verschillende activiteiten om meer over boeken of schrijvers te weten te komen, maar ook om bijvoorbeeld (beter) te leren lezen, schrijvers te ontmoeten of een taal te leren.

Houd onze activiteiten agenda in de gaten om niks te missen!

Voorstellingen voor volwassenen

Bibliotheek Hoorn organiseert voor volwassenen verschillende activiteiten. Bekijk de agenda voor het gehele aanbod. Met de bibliotheekpas krijg je korting op de meeste voorstellingen!

Bekijk alle voorstellingen voor volwassenen

Voorstellingen voor kinderen

De nationale voorleesdagen 2015

Voor kinderen organiseren we verschillende voorstellingen. Met je bibliotheekpas krijg je korting op de meeste voorstellingen. Er zijn ook gratis kinderactiviteiten, zoals het wekelijkse voorleeskwartiertje.

Voor kinderen

Gratis online cursussen

Als lid van Bibliotheek Hoorn kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen.

Het aanbod is breed en verdeeld inj vijf richtingen: Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Talen, Gezondheid en opvoeding en Computer en Nieuwe Media. Wat ga jij doen komend jaar?

Lees hier meer over de online cursussen

Mijn Bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Activiteiten

E-book spreekuur Centrale Bibliotheek

Iedere donderdagochtend. Neem (indien mogelijk) je eigen laptop, tablet of e-reader mee en meld je bij de servicebalie.

10:00 - 11:30

E-book spreekuur op vrijdagavond in Bibliotheek Kersenboogerd

Van 18:30 tot 20:00 uur iedere vrijdagavond e-book spreekuur in Bibliotheek Kersenboogerd (Betje Wolffplein 216). Neem evt. je eigen laptop, tablet of e-reader mee en meld je bij de servicebalie.

18:30 - 20:00

E-book spreekuur op vrijdagavond in Bibliotheek Risdam

Van 18:30 tot 20:00 uur iedere vrijdagavond e-book spreekuur in Bibliotheek Risdam (Huesmolen 60). Neem evt. je eigen laptop, tablet of e-reader mee en meld je bij de servicebalie.

18:30 - 20:00

Formulierenbrigade

Heb je moeite met (digitale) post of formulieren? Kom dan naar het inloopspreekuur van de Formulierenbrigade.

14:00 - 16:00

Inloopspreekuur 1.hoorn

Wil je iemand van 1.Hoorn persoonlijk spreken? Een vraag stellen of je zorg over iemand anders uiten? Je bent van harte welkom tijdens een van de inloopspreekuren op dinsdagmiddag in de Centrale Bibliotheek.

13:30 - 16:30

Voorleeskwartiertje

Iedere woensdagmiddag genieten van het voorleeskwartiertje in de drie vestigingen van Bibliotheek Hoorn. Voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

14:30 - 15:00