Koop een hippe biebtas voor 3 euro en laat kinderen lezen!

De tweede lijn Hoornse BiebTassen is uitgekomen, en daar zijn wij trots op. Wederom hebben drie professionele kunstenaars zich belangeloos ingezet om een leuke BiebTas te ontwerpen: Jaap Stiemer, Helma van Kleinwee en niemand minder dan Tim Knol, die niet alleen een geweldige muzikant is maar ook een getalenteerd fotograaf.

Nieuw deze keer is de KinderBiebTas. In 2013 werd een wedstrijd uitgeschreven voor het leukste ontwerp voor de eerste echte Hoornse KinderBiebTas. Uit de meer dan 80 inzendingen werd die van Lizzie Hoogland gekozen. En wat is ie leuk geworden! Ook deze tas is te koop (voor het goede doel).

Opbrengst van de tassen gaat naar My Book Buddy
De tassen kosten 3 Euro per stuk. De opbrengst van de tassen gaat (na aftrek van de kosten) naar My Book Buddy. My Book Buddy stimuleert het lezen van kinderen in ontwikkelingslanden door kinderbibliotheken op te zetten. De vorige BiebTassen hebben 3.146,10 Euro opgebracht. Dit bedrag is overhandigd aan My Book Buddy. Hier kunnen 6.000 kinderen 6 jaar lang voor laten lezen!

Wil je meerdere tassen bestellen, of deze cadeau doen aan iemand? Dit kan uiteraard. De tassen worden in al onze vestigingen verkocht voor 3 Euro per stuk. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.Biebtas

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr