Lezing Aaf Brandt Corstius

18 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lezing van Aaf Brandt Corstius in het kader van Nederland Leest.

Duurzame dilemma's

Duurzame dilemma’s, we hebben ze allemaal. We weten dat vliegen effect heeft op het milieu. Boek jij die vliegreis naar de zon wel of niet? Het lentezonnetje in december is het gevolg van klimaatverandering, maar we genieten er stiekem toch van. Met een knipoog bespreekt Aaf Brandt Corstius deze herkenbare duurzame dilemma’s.

Ga direct naar kaartverkoop >

Duurzame tip van Aaf

Tip van Aaf: ‘Een prikmachine scheelt een gezin toch al gauw zeven plastic flessen per week!

November is de maand van Nederland Leest en dit jaar is het thema Duurzaamheid. De Bibliotheek Hoorn geeft de bundel Winterbloei gratis aan haar leden deze maand. In deze bundel staan actuele columns van Aaf Brandt Corstius. Zij geeft luchtig stof tot nadenken bij haar eigen dagelijkse, duurzame dilemma’s.

Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius vertaalde drie boeken uit het Engels, schreef twee restaurantgidsen en is actief voor onder andere Elegance, Elle, Cosmopolitan en Glamour. Vanaf 2006 tot februari 2019 schreef ze dagelijks een column - Aaf - in nrc.next.

In november 2006 verscheen haar debuut Het jaar dat ik dertig werd. Sinds 2007 is ze een regelmatige tafeldame in het tv-programma De Wereld Draait Door. In maart 2010 werd ze columniste bij de Volkskrant. Ook in het vrouwenmagazine Margriet schrijft ze columns.

Nederland Leest

November is de maand van Nederland Leest, een campagne waarbij bibliotheken iedereen oproepen om over een bepaald thema met elkaar in gesprek te gaan. In 2019 staat Duurzaamheid centraal.