DeBroekriem

25 november 2019, van 14:00 tot 16:00 | Salon, Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 25 november start de officiële samenwerking met de Gemeente Hoorn en Stichting DeBroekriem. Wethouder Al Mobayed geeft tijdens deze bijeenkomst het startsein voor een seizoen bomvol workshops en trainingen. We zijn blij met deze samenwerking omdat we nu nog meer werkzoekenden in Hoorn kunnen ondersteunen tijdens de zoektocht naar werk!

Pieter Vermeer opent deze middag en vertelt als oprichter van Stichting DeBroekriem over het ontstaan van de community én over de kracht van netwerken. Hierna is het woord aan de wethouder die het officiële startschot zal geven voor de samenwerking. Hierna gaan we natuurlijk echt aan de slag met een interactieve workshop onder leiding van Gijs van Dalfsen.

Over de workshop
Ben je werkzoekend, maar zou je eigenlijk willen switchen van functie of overweeg je het ondernemerschap als werkzoekende? Of weet jij nog niet waar je je op wilt richten? Dan zou deze workshop je best wel eens een handje kunnen helpen.

Deze workshop is er voor wie uit is om iets nieuws te gaan doen. In deze zeer interactieve workshop experimenteer je met een nieuw gebied dat je aantrekt, waar je nog geen eerdere ervaring mee hebt en wellicht nog geen contacten in hebt. Hoe zou je dat nieuwe gebied kunnen betreden? Welk speelveld zou dat kunnen zijn? Gijs van Dalfsen wil je hier graag bij helpen en aanmoedigen.

Een zekere desinteresse voor het gebaande pad en het plezier om nieuw terrein te verkennen, dat zijn kenmerkende karaktertrekken van Gijs van Dalfsen. Hij studeerde wis- en natuurkunde, later informatica, en nog weer later bedrijfskunde. Aanvankelijk een denker, steeds meer een doener. Een reiziger ook, tussendoor werkte hij onder andere als postbode, imker en mijnwerker, totdat hij in het leiden van projecten en later in ondernemen een bron van avonturen ontdekte. Hij is ondermeer partner bij trainingsbureau Bright new things, gespecialiseerd in het coachen van mensen die iets nieuws willen oppakken en tevens schrijver van het gelijknamige boek ” Switchen – Hoe? Zo!”.

Ongeveer een week voorafgaand aan deze workshop zullen we je wat vragen/huiswerk toesturen met de vraag de antwoorden mee te nemen naar de workshop.

Aanmelden kan hier