Muziek met Marieke Duin: Nieuw-Zeeland

18 november 2021, van 19:00 tot 20:00 | Centrale Bibliotheek Hoorn | Salon | Voor personen van 13 jaar en ouder geldt alleen toegang met geldige Corona QR code

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het thema van Nederland Leest dit jaar is Over de grens. In boeken en verhalen kunnen we naar alle hoeken van de wereld afreizen, maar ook via muziek kunnen we andere werelddelen leren kennen. Luister mee in de Bibliotheek Hoorn.

Marieke Duin en de Bibliotheek Hoorn werken samen met muziek en taal!

Tijdens Nederland Leest gaat het over reizen en muziek van Marieke Duin.

Marieke heeft veel gereisd en zal de bezoekers met muziek en beeld meenemen naar de mooie natuur in Nieuw-Zeeland: land van de kiwi’s, loopvogels die van nature alleen voorkomen in Nieuw-Zeeland. De vogel kreeg zijn naam van de Maori’s. Ze zal bijvoorbeeld ook ter plekke improviseren op haar piano. Ook komt er bekende muziek voorbij. Marieke heeft deze reis in haar eentje gemaakt en heel veel leuke mensen ontmoet met wie ze soms nog steeds contact heeft. Een inspirerend en verrassend optreden voor iedereen.

Je kunt je kaartje reserveren via de oranje knop onderaan deze pagina.

Aanmelden noodzakelijk.

LET OP

Voor bezoek aan een evenement in onze zalen in de Centrale Bibliotheek (Salon en Lokaal) is voor personen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. Bedankt voor je geduld.

"Muziek is voor mij magie en als kind wist ik al zeker dat ik van mijn hobby m'n beroep wilde maken!"