Boekpresentatie Lammy Vriesinga

29 februari 2020, van 14:30 tot 16:30 | Salon, Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lammy Vriesinga presenteert haar roman Vergiskind. Namens uitgeverij Godijn Publishing spreek Elly Godijn, gastspreker en auteur André Nuijens vertelt over het schrijven voor kinderen en Lammy laat je kennismaken met enkele volwassen personages uit haar boek. Er wordt gezongen door Rachel en Dorine Taanman.

De roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen en gaat over mensen die met tegenslagen kampen, mensen met weeffouten, schulden en onvervulde verlangens.

Iemand sluipt langs het pad. Hij heeft iets bij zich. Een doos of een tas, dat is in de inktzwarte duisternis niet te zien. Behoedzaam zet hij het op de grond en schuift het onder de struiken. Dan verdwijnt hij in de nacht. Met gebogen schouders, alsof hij een zware last met zich meedraagt.
Deze roman is gebaseerd op ware gebeurtenissen en gaat over mensen die met tegenslagen kampen, mensen met weeffouten, schulden en onvervulde verlangens. Mensen die zich staande moeten houden in een wereld waar informatie in hoog tempo wordt gedeeld, zonder nuance, zonder de achtergrond te kennen.
Voor wie het park een plek is om op adem te komen.
Tot er een pasgeboren baby gevonden wordt.

Lammy Vriesinga heeft als trainer binnen de ggz gewerkt. De gebeurtenissen in deze roman zijn gebaseerd op haar ervaringen in de psychiatrische hulpverlening

Inloop vanaf 14.15 uur.

Toegang is gratis.

Vergiskind is vanaf 29 februari te koop bij uitgeverij Godijn Publishing en in de boekhandel.
Na afloop van de presentatie is het mogelijk een gesigneerd exemplaar te kopen.