Digitale kunstlezing Graffiti en Street art

14 december 2021, van 19:30 tot 21:30 | Online

Kosten: 5,00 euro

Het is esthetiek op straat, die niet altijd opvalt. Is graffiti hetzelfde als street art? Niet helemaal. Het subtiele verschil komt in de lezing aan de orde.

Neem nou zo'n muurschildering in Krakau als hiernaast. Dit ontstaat niet in een een nacht, maar is vaak de vrucht van een street art festival of een overheidsopdracht. En geef toe,
hebben we liever een afbladderende muur bij een troosteloze parkeerplaats of een schilderij met een verhaal?

Niet alleen komt het onontbeerlijke idioom van graffiti aan de orde, maar ook de verschillende stromingen en technieken. Ook maakt u kennis met kunstenaars die niet in een brede kring bekend zijn en ziet u enkele bijzondere centra van street art, zoals het Poolse Lodz.

Deze lezing wordt verzorgd door Bureau Boeiend.

           

Hoe werkt het?

Boek een toegangskaart via de oranje knop Reserveren hieronder. Je volgt de lezing thuis op je eigen computer of tablet via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen en hoor je Krzysztof praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om hem vragen te stellen.

Je ontvangt op de dag van de lezing rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Mocht je om 11.00 uur nog niets ontvangen hebben, kijk dan in je spambox.