We zijn gesloten

De bibliotheken zijn gesloten tot en met 2 maart 2021. Er zal in die periode geen telaatgeld worden gerekend.
Je kunt blijven lezen en lenen via de afhaalbieb. De inleverbussen zijn gewoon open.

Digitale stedentrip naar Madrid

7 april 2021, van 19:30 tot 21:30 | Online

Tijdens deze online lezing 'bezoekt' u de koninklijke paleizen van Madrid, u hoort interessante anekdotes en ziet een heleboel kunst van de grote Spaanse meesters

Madrid werd pas in de zestiende eeuw de hoofdstad van Spanje. Boze tongen beweerden toen dat er behalve het koninklijke hof niets te beleven was. Wel, dat is veranderd. De gezellige wijk Chueca, de grootstedelijke straat Gran Vía en wereldberoemde musea als het Prado, het Reina Sofía en het Thyssen Bornemisza geven Madrid de mix die de grootste Spaanse metropool zo aantrekkelijk maakt.

Tijdens deze online lezing 'bezoekt' u de koninklijke paleizen van Madrid, u hoort interessante anekdotes en ziet een heleboel kunst van de grote Spaanse meesters, zoals Diego Velázquez. Bovendien maakt u een uitstapje naar het grote paleis annex klooster El Escorial in de heuvels buiten de stad...

Reis mee naar een van de mooiste steden!

Deze lezing wordt verzorgd door Bureau Boeiend.

           

Hoe werkt het?

Boek een toegangskaart via de oranje knop Reserveren hieronder. Je volgt de lezing thuis op je eigen computer of tablet via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen en hoor je Krzysztof praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om hem vragen te stellen.

Je ontvangt op de dag van de lezing rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Mocht je om 11.00 uur nog niets ontvangen hebben, kijk dan in je spambox.