We zijn weer open!

Er gelden coronaregels in de bibliotheek
Je kunt nog steeds gebruik maken van onze afhaalbieb. Deze service loopt door.

Ontmoet schrijvers online: Judith Koelemeijer

12 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In november gaat de bibliotheek iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in gesprek met een schrijver tijdens het webinar Ontmoet Schrijvers Online. Deelnemers krijgen ook de kans om vragen te stellen. De leukste/origineelste vraag wint een boek! Meld je gratis aan, iedereen is welkom.

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! 

Bekijk alle deelnemende schrijvers en andere activiteiten tijdens Nederland Leest

Judith Koelemeijer

In november leest heel Nederland één boek: Het zwijgen vanMaria Zachea. Judith Koelemeijer, de schrijfster van dit geschenkboek, debuteerde hier in 2001 mee. Van dezefamiliegeschiedenis werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht. Ook haar volgende boeken, Anna Boom (2008) en het autobiografische Hemelvaart (2013) werden bestsellers. JudithKoelemeijer is een echte verhalenverteller! Sinds enkele jaren werkt zij aan de biografie van Etty Hillesum (1914-1943), de bekendeJoodse schrijfster van dagboeken en brieven. De publicatie van deze biografie wordt verwacht in 2021. Alek Dabrowski gaat ingesprek met Judith over haar leven en de boeken die ze schreef.