We zijn weer open!

Er gelden coronaregels in de bibliotheek
Je kunt nog steeds gebruik maken van onze afhaalbieb. Deze service loopt door.

Ontmoet schrijvers online: Murat Isik

19 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In november gaat de bibliotheek iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in gesprek met een schrijver tijdens het webinar Ontmoet Schrijvers Online. Deelnemers krijgen ook de kans om vragen te stellen. De leukste/origineelste vraag wint een boek! Meld je gratis aan, iedereen is welkom.

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, ge├»nterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! 

Bekijk alle deelnemende schrijvers en andere activiteiten tijdens Nederland Leest

Murat Isik

Murat Isik debuteerde in 2012 met Verloren Grond, maar brak in 2017 door met zijn omvangrijke roman Wees onzichtbaar, waarin hij het verhaal vertelt van een jongen die opgroeit in de Bijlmer. De jongen is van Zaza-Turkse afkomst, zijn vader is een tiran en hij wordt gepest op school.Toch weet hij zich te ontwikkelen tot een rechtenstudent. Mijn moeders strijd was in 2019 het Boekenweekessay. Onlangs kwam hier een uitgebreide versie van uit. Hetti Koster gaat ingesprek met Murat Isik over zijn werk en zijn familie.