We zijn weer open!

Er gelden coronaregels in de bibliotheek
Je kunt nog steeds gebruik maken van onze afhaalbieb. Deze service loopt door.

Ontmoet schrijvers online: Susan Smit

26 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis

In november gaat de bibliotheek iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in gesprek met een schrijver tijdens het webinar Ontmoet Schrijvers Online. Deelnemers krijgen ook de kans om vragen te stellen. De leukste/origineelste vraag wint een boek! Meld je gratis aan, iedereen is welkom.

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor! 

Bekijk alle deelnemende schrijvers en andere activiteiten tijdens Nederland Leest

Susan Smit

Susan Smit beschrijft in haar nieuwe historische roman Tropenbruid, die dit jaar verscheen bij uitgeverij Lebowski, het levensverhaal van weesmeisje Anna. Op een dag reageert Anna op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indië een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt ze al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carrièregekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden. Carolien van Egmond gaat met Susan Smit in gesprek over het grote verhaal dat achter deze ogenschijnlijke kleine geschiedenis schuilgaat. Susan Smit is schrijver, columniste en veelgevraagd spreekster. Voor de historische roman Vloed (2010) ontving ze lovende kritieken en brak ze door bij het grote publiek. Momenteel werkt ze aan een volgende historische roman die gepland staat voor mei 2021.