Ontmoet Thomas Olde Heuvelt

30 oktober 2021, van 20:00 tot 22:00 | Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8 (Salon) Voor personen van 13 jaar en ouder geldt alleen toegang met geldige Corona QR code

Kosten: € 10,- voor leden, € 12,- voor niet leden

Duik mee in de wereld van ORAKEL met internationaal succesauteur Thomas Olde Heuvelt en Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum.

Thomas Olde Heuvelt (1983) is de auteur van de bestseller HEX. Deze veelgeprezen roman werd in meer dan 25 landen over de hele wereld gepubliceerd en is momenteel in ontwikkeling voor televisie. Olde Heuvelt was de eerste vertaalde auteur ooit die een Hugo Award won voor zijn korte verhaal 'De dag dat de wereld op zijn kop stond'.

Op de vooravond van Halloween gaat Olde Heuvelt met Geerdink in gesprek over zijn laatste roman Orakel waarin ijzingwekkende spanning en folklore moeiteloos samensmelten. Orakel stond in maart 2021 bovenaan alle bestsellerlijsten in Nederland. In een meeslepend tweegesprek tussen de twee mannen kom je o.a. alles te weten over het achttiende-eeuwse zeilschip wat in het boek beschreven wordt en waarin Emma verdwijnt. Je kunt vragen stellen en Thomas zal voorlezen uit zijn boek.

Duik mee met dit duo in de wereld van ORAKEL!

Deze ontmoeting is tot stand gekomen in samenwerking met Boekhandel Stumpel.

LET OP:
Voor bezoek aan een evenement in onze zalen in de Centrale Bibliotheek (Salon en Lokaal) is voor personen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. Bedankt voor je geduld.