Digitale kunstlezingen

Ga mee op digitale stedentrip met kunsthistoricus Krzystof!

 

We kunnen zelf beperkt reizen, maar nemen je daarom digitaal graag een avond mee naar het buitenland.

Laat je betoveren door de kunst van culturele steden in Europa. Deze online kunstlezingen worden verzorgd door Krzystof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend, expert in het geven van lezingen, cursussen en excursies over kunst en literatuur.

Meld je aan en laat je meevoeren op deze prachtige kunstreizen.

Digitale kunstlezing: Symboliek op euromunten

Dinsdag 31 augustus
19.30 - 21.30 uur

In deze lezing ziet u niet alleen alle gangbare euromunten, maar ook enkele bijzondere herdenkingsontwerpen. U leert, met andere woorden, uw geld beter kennen en komt te weten waardoor de keuzes van een bepaald land gemotiveerd zijn.

Digitale stedentrip Warschau

Dinsdag 14 september
19.30 - 21.30 uur

De Poolse hoofdstad komt misschien niet op de eerste plaats als je aan een korte stedentrip denkt, maar wat ons betreft is dat geheel ten onrechte. Warschau heeft een boeiende en roerige geschiedenis, prachtige en verrassende musea en een veel mondainere en aangenamere sfeer dan velen zouden verwachten. 

Digitale kunstlezing Pieter Bruegel de Oude

Dinsdag 21 oktober
19.30 - 21.30 uur

Bezoek deze online kunstlezing en krijg een overzicht van Bruegels rijke oeuvre en invloed. Je ziet wat hij zoal geschilderd en getekend heeft en kijkt tot in detail naar de techniek van de schilderijen. Als je van mooie kunst houdt, mag je deze lezing beslist niet missen.