Lezen onder het genot van koffie

leescafe

Kom naar Het Leescafé in de Centrale Bibliotheek!

Je kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie of thee met een kleine versnapering. Het is een prettige ontmoetingsplek waar je een uitgebreide collectie tijdschriften kunt vinden en landelijke en regionale kranten kunt lezen. Openingstijden Leescafé.

WiFi

In al onze vestigingen heb je in het hele gebouw gratis WiFi. Je hebt geen wachtwoord nodig. Wij hanteren een reglement voor het gebruik van internet, wifi en computers in onze bibliotheek.

Bijzondere samenwerking

koffie

In Het Leescafé werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken onder begeleiding van de Leekerweide Groep en schenken onder andere koffie en thee. Het werk in de bibliotheek is een vorm van dagbesteding voor hen en wordt betaald uit zorgbudgetten. Wanneer zij aan het werk zijn kun je Fairtrade koffie en thee bestellen, met wat lekkers erbij. 

Het Leescafé is geopend tijdens de openingstijden van de Centrale Bibliotheek  met uitzondering van donderdagavond. Donderdag sluit het Leescafé om 17.00 uur.

Menukaart Het Leescafé

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Openingstijden Het Leescafé

Voor een kopje koffie of thee kunt u terecht in Het Leescafé in de Centrale Bibliotheek. Het Leescafé is geopend tijdens de openingstijden van de Centrale Bibliotheek tot 16.30 uur. Donderdagavond is het Leescafé gesloten.

Centrale

Wisselstraat 8

1621 CT Hoorn

Openingstijden deze week
  • 13:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 20:30
  • 09:00 - 17:00
  • 11:00 - 17:00