We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. Er zal in de periode dat we dicht zijn geen telaatgeld worden gerekend.
Je kunt blijven lezen en lenen via de AfhaalBieb. De inleverbussen zijn gewoon geopend.
Let op!  Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei en 2e Pinksterdag, maandag 24 mei is de AfhaalBieb op al onze vestigingen gesloten.

Reglement Cultureel Programma

Korting met je bibliotheekpas

Regels cultureel programma

Korting met je bibliotheekpas
Met je bibliotheekpas heb je een streepje voor bij de Bibliotheek Hoorn, want je krijgt korting op diverse activiteiten van de Bibliotheek Hoorn. Nog geen lid? Doe het vandaag nog. 

Bestellen en betalen
Aanmelden voor activiteiten kan via deze website. Via het betalingssysteem IDeal kun je kaarten reserveren en meteen afrekenen. Ook kun je kiezen voor een bankbetaling. Je maakt het verschuldigde bedrag dan over op het genoemde bankrekeningnummer. Na betaling ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging dient als toegangsbewijs voor de activiteit. Na betaling is de reservering definitief. Gereserveerde kaarten worden niet teruggenomen. Als de activiteit in de Bibliotheek Hoorn wordt gehouden, dan zit een pauzedrankje bij de prijs inbegrepen. Als de activiteit buiten de Bibliotheek Hoorn plaatsvindt, dan is dit niet het geval.

Cursussen
Aanmelden voor cursussen gaat via de cursusleider. Deze contactinformatie vind je bij de beschrijving van de cursus. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Bij onvoldoende belangstelling wordt een cursus/activiteit geannuleerd. Wij brengen je in dat geval van tevoren op de hoogte.

Privacy en filmen/fotograferen van klanten/bezoekers tijdens activiteiten
De bibliotheek is van plan om te filmen en of te fotograferen tijdens haar activiteiten. Dit zullen wij bij aanvang van de activiteit nogmaals aankondigen. Zodra er mensen in het bijzonder worden uitgelicht, zullen we er naar streven aan hen wel toestemming te vragen en het doel van het uitlichten aan te geven. Voor uitgebreide informatie over uw privacy verwijzen wij naar ons Privacy Statement. Hier vind je ook ons uitgebreid privacy beleid.