StudyShare ochtendsessie

Studeren in de bibliotheek zonder afleiding


20 mei

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een lokaal in de Centrale Bibliotheek Hoorn. Voorin zit de Studybob die streng toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je wilt.

Een blok duurt 3 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme. Iedere pauze wordt ingeluid met een bel.

Gratis aanmelden of deelname met tickets
Meedoen aan StudyShare is gratis. Meld je aan op deze pagina (dit kan tot een dag van tevoren) of haal voor aanvang van een blok StudyShare een ticket bij de publieksbalie op de begane grond. Dit kan vanaf 9.15 uur. Aan het begin van het blok geef je het ticket af aan de Studybob in het StudyShare-lokaal op de eerste etage.
Zijn er bij de balie geen tickets meer? Dan zit het blok helaas al vol. Natuurlijk kun je dan wel een ander plekje in de Bibliotheek Hoorn zoeken om te studeren, er is meestal genoeg plek boven.

 StudyShare is een initiatief en project van de OBA

 

09:30 - 12:15

Wisselstraat 8 Hoorn

Gratis

Er zijn nog: 10 kaarten beschikbaar

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr