Lees gratis e-books in de Vakantiebieb!

Download de app en lees gratis e-books tijdens de vakantieperiode
De bibliotheek geeft je graag een cadeau voor de vakantie: de VakantieBieb-app. Met deze gratis app krijg je toegang tot een lijst van populaire e-books die je offline kunt lezen op tablet of smartphone. Je kiest een aantal e-books, die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internet-verbinding voor het lezen van deze e-books is na het downloaden niet meer nodig.

Voorkom een zomerleesdip bij de kinderen
Voorkom een leesachterstand tijdens de vakantie! Uit onderzoek blijkt dat kinderen die niet lezen, na de zomervakantie een leesachterstand hebben opgelopen tot wel 2 maanden. Dat is 20% van een schooljaar! Download de Vakantiebieb-app, deze heeft ook een collectie jeugdboeken. 

De VakantieBieb
De VakantieBieb app is tijdens de zomer gratis beschikbaar voor alle leden én niet-leden van de Bibliotheek. De App is beschikbaar voor Apple en Android. Vanaf 1 juni is de collectie kinderboeken toegankelijk en vanaf 1 juli de collectie voor volwassennen.

Je vindt ze hier:

in de Apple App Store

in de Google Play Store

VakantieBieb-app updaten met nieuwste versie
Om de e-books van 2017 te kunnen lezen, moet je de laatste versie van de VakantieBieb op je smartphone of tablet hebben staan. Deze is als update beschikbaar in de App Store en Google Play Store. 

Voor Bibliotheekleden, maar ook te gebruiken door niet-leden.
De VakantieBieb is een app met een selectie van populaire boeken om als e-book te lezen tijdens de vakantieperiode. Je kiest een aantal e-books die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen is na het eenmalig registreren en downloaden niet meer nodig. 
Ook niet-leden kunnen de e-books lezen! Het boekenaanbod is onbeperkt beschikbaar, totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is.
Als de vakantieperiode voorbij is worden de boeken automatisch uit de boekenkast verwijderd. De App hoeft dan niet worden verwijderd, want als een nieuwe vakantieperiode ingaat kun je deze gewoon weer gebruiken.

Buiten de vakantieperiode is de VakantieBiebapp gesloten, zie vakantiebieb.nl

 

 

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

E-books lezen?

e-books
Bij ons kun je ook e-books lenen!

E-books zijn digitale boeken die je kunt lezen op een tablet, laptop, smartphone of een e-reader. Als je lid bent van Bibliotheek Hoorn kun je ruim 5000 e-books lenen en lezen op je mobiele apparaten.

Meer informatie over het lenen van e-books