Coronavirus

Alle vestigingen van Bibliotheek Hoorn zijn gesloten tot en met 28 april.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

  • Inleveren: de inleverbussen op al onze vestigingen zijn gesloten
  • Verlengen uitleentermijn materialen: Je hebt een langere uitleentermijn op uw materialen. Alle materialen in bezit bij klanten zijn afgelopen vrijdag 13 maart automatisch 7 weken verlengd. 
  • Kan ik een boete krijgen? Je kunt je geleende materialen thuis bewaren totdat de Bibliotheek Hoorn weer open gaat. Er worden geen boetes in rekening gebracht voor boeken of andere materialen die op dit moment in bezit zijn bij onze leden. 
  • Activiteiten: Alle activiteiten zijn tot en met 28 april afgelast.

Thuis genieten van de bieb

Wat kun je thuis nog doen om te blijven lezen? Heel veel! En niet alleen lezen, maar ook luisteren en online je hersens prikkelen. Er zijn veel websites van de bibliotheek waar jong en oud nog terecht kunnen. Voor bijvoorbeeld e-books, educatieve spelletjes en onderzoek.

Contact

Heb je nog vragen? De bibliotheek is per e-mail bereikbaar op centrale@bibliotheekhoorn.nl of per telefoon op 0229 - 219 441.

Liefde in tijden van Corona

Het Corona-virus geeft angst en gedoe voor iedereen. Laten we letten op elkaar met liefde en aandacht.Voor actuele betrouwbare informatie over COVID-19 verwijzen wij naar de site van het RIVM en de Rijksoverheid.