Nieuwe website

Ballonnen

Het is zover: wij lanceren vandaag, woensdag 10 juli, onze nieuwe verbeterde website!

Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk is op de schop gegaan, maar we hebben ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. We nemen je mee in een aantal vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

Waarom een nieuwe site?
Vanaf oktober vorig jaar zijn wij aangesloten bij de landelijke huisstijl van bibliotheken in Nederland. Deze website sluit hierbij aan. We kunnen nu meer gebruik maken van het landelijk aanbod over nieuwe e-books, de vakantiebieb-app, de luisterbieb en leestips in allerlei genres. Dit biedt voordelen. Bovendien was onze website aan vernieuwing toe en is alle informatie nu weer up-to-date.

Nieuw op onze website
Om te beginnen is de zeer uitgebreide pagina Klantenservice gesorteerd op thema zodat ieder antwoord makkelijk vindbaar is. Dus voordat je de telefoon pakt of een e-mail stuurt, kijk op deze pagina voor alle antwoorden op je vragen.

Ook de verrassende pagina Leestips is nieuw. Hier vind je leestips in jouw genre. Van Spanning tot Literatuur en van Hobby tot Sport en Romantiek. Zestien leesgrage bibliotheekmedewerkers verspreid door heel Nederland verdiepen zich maandelijks in een van de genres en geven tips om deze pagina up-to-date te houden. 

In 2018 organiseerden wij 1.211 activiteiten. Het aantal neemt nog steeds toe en daarom is er een uitgebreide zoekfunctie bijgekomen op de Agenda pagina. Je kunt nu o.a. zoeken op Waar (welke bibliotheek), Wanneer (vandaag, morgen of verder) en ook op doelgroep. Dit maakt het zoeken naar relevante activiteiten voor jou een stuk makkelijker.

Wil je iets over deze nieuwe website kwijt, zowel positief als de wat mindere punten? Hier kun je reageren.