Lid worden van Bibliotheek Hoorn?

lid worden

Toegang tot duizenden boeken
Als je lid wordt van Bibliotheek Hoorn krijg je toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's en dvd's. Daarnaast krijg je met een bibliotheekabonnement ook nog eens korting op verschillende activiteiten!

Online lid worden van Bibliotheek Hoorn?
Als je online (betalend) lid wordt van de bibliotheek ontvang je bij je eerste bezoek een BiebTas vol leuke verrassingen! Voor onze jeugdleden hebben we ook een leuke hippe KinderBiebTas; deze kun je kopen voor € 3,-.

Twee werkdagen na bevestiging kun je jouw pas ophalen in de door jou gekozen vestiging (Risdam, Centrale of Kersenboogerd). Je krijgt dan ook een rondleiding van een van onze medewerkers. 

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) mee te nemen.De sport- en cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn kan gebruikt worden bij Bibliotheek Hoorn. Vergeet niet jouw persoonlijke stamkaart mee te nemen

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

Abonnementstarieven

Met de pas van de bibliotheek kun je gebruikmaken van de producten en diensten van de drie bibliotheken in Hoorn: de Centrale Bibliotheek in de binnenstad en de vestigingen in de Kersenboogerd en Risdam.

Bibliotheek Hoorn hanteert de volgende lidmaatschapstarieven:

Jeugd tot 18 jaar
Gratis  
18 t/m 20 jaar € 42,50 per jaar *   
21 jaar en ouder € 46,50 per jaar * 
Digitaal abonnement € 42,- per jaar ** 
Instellingsabonnement   € 50,- per jaar

 

 

 

 

* bij betaling via automatische incasso krijg je € 2,50 korting per jaar.

** bij het digitale abonnement (landelijk tarief) kun je alleen e-books lenen. Met keuze uit duizenden e-books, elke 3 weken 10 e-books tegelijk lenen en onbeperkt verlengen. 

 

Laag inkomen of weinig geld?

Heb jij een laag inkomen en weinig of geen geld voor sport of culturele activiteiten? Bij ons kun je ook betalen met de sport- en cultuurstrippenkaart!

Ledenvoordeel

Een lidmaatschap van Bibliotheek Hoorn biedt een aantal voordelen:

Mijn Bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Word vriend van Bibliotheek Hoorn

word vriend van de bieb

Ben jij cultureel en maatschappelijk betrokken en draag jij de bibliotheek een warm hart toe? Voor iets meer dan 2 euro per maand ben je al vriend van Bibliotheek Hoorn. Word vandaag vriend en steun ons.

Vestigingen Bibliotheek Hoorn

Locatie

Adres gegevens:

Wisselstraat 8

1621 CT Hoorn

Openingstijden deze week
  • 13:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 20:30
  • 09:00 - 17:00
  • 11:00 - 17:00