Leesclubkoffer

leesclub boek lezenMet de leesclubkoffer is het nooit meer een probleem om met al je leesclubleden tegelijkertijd hetzelfde boek te lezen. De leesclubkoffer die je bij Bibliotheek Hoorn kunt lenen bevat 7 boeken van één titel. Ook zit er achtergrondinformatie over het boek en de schrijver bij. Er zijn meer dan 600 verschillende koffers beschikbaar voor leesclubs. En er komen er steeds meer bij!

Hoe werkt het?
Met je leesclub kies je de boeken uit die je wilt lezen. De beschikbare boeken staan met een korte beschrijving vermeld op een speciale boekenlijst. Deze lijst is gevarieerd samengesteld en bevat zowel actuele titels als klassiekers. De boekenlijst wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid.
Bekijk de boekenlijst nu ook in de digital etalage

Nadat je hebt aangegeven welke titels je wilt lezen, levert de bibliotheek op de door jou aangegeven datum een koffer met 7 exemplaren van het gekozen boek. De koffer bevat ook een informatiemap over het boek. Een leesclubkoffer wordt voor 8 weken uitgeleend à € 17,50.

Aanmelden voor een leesclubkoffer
Meld je aan voor de leesclubkoffers en lees nu ook gemakkelijk en voordelig samen je leesclubboeken!

 

Download de boekenlijst voor leesclubkoffers 2018 2019

Reserveringsformulier (invulbaar pdf)

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Leesgroep Japan

Geen evenementen aanwezig

Zoek je een leesclub?

Regelmatig krijgen we bij Bibliotheek Hoorn verzoeken binnen van mensen die op zoek zijn naar een leesclub. De bij ons bekende leesclubs hebben echter meestal al voldoende deelnemers. Bovendien kennen de leden elkaar vaak al lang en vormen zij een “afgeronde” leesclub. Op onze website bieden we je de mogelijkheid in contact de komen met mensen die ook in een leesclub willen lezen. Of met leesclubs die nieuwe leden zoeken.

Zoek je een leesclub, of is je leesclub op zoek naar nieuwe leden? Doe hier een oproep!

Zelf een leesclub starten

Waar kun je allemaal aan denken bij het oprichten van een leesclub en hoe begin je eraan? Veel praktische tips vind je in deze brochure