Nationale VoorleesdagenKom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar Bibliotheek Hoorn. We vieren de Nationale Voorleesdagen van 25 januari t/m 4 februari.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie en kinderen ontwikkelen hun taalgevoel. En het bezorgt hen veel plezier. In de vestingen in de Risdam en Kersenboogerd wordt op de woensdagmiddagen voorgelezen tijdens het wekelijkse Voorleeskwartiertje uit het prentenboek van het jaar ‘De kleine walvis’, geschreven en geïllustreerd door Benji Davis.

Had ik maar een vriend


Ellis Bell speelt op zaterdagmorgen 28 januari de interactieve voorstelling Had ik maar een vriend met gebaren die de kinderen leren én een live muzikant! 

Kom ook naar de voorstelling!

Voorstelling TheaterBSO De Raccers


De kinderen van de TheaterBSO van SKH de Raccers spelen op dinsdagmiddag 31 januari een eigen gemaakte voorstelling op basis van het boek ‘Van wie is die hoed?’.

Lees meer 

Prentenboek top 10

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Cadeautje voor nieuwe leden

Is je kind nog geen lid van Bibliotheek Hoorn? Kinderen tussen 0 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van Bibliotheek Hoorn, krijgen een lief vingerpoppetje cadeau van de walvis uit het boek De kleine walvis. Let op: OP = OP
Het lidmaatschap voor kinderen is gratis.

.

Activiteiten

Geen evenementen aanwezig