Zorg voor voldoende saldo op je pas

Je kan niet "in de min" staan op je bibliotheekpas. Zorg dus dat je voldoende saldo op je pas hebt staan. Als er niet voldoende tegoed op je pas staat, is het niet mogelijk om te reserveren of om CD's of DVD's te lenen. Houd dus goed in de gaten wat je leent en let erop of het saldo op je pas toereikend is.

Ook de handelingen die je vanuit thuis kunt uitvoeren bij ons via onze website (reserveren of verlengen van bv CD's of DVD's) kunnen niet meer uitgevoerd worden bij een negatief saldo op je kaart. Het is belangrijk dat je eerst je pas opwaardeert tot € 0,00 of hoger.

Hoe kan ik zien of er tegoed op mijn pas staat?
Je kunt je bibliotheekpas uitlezen op de speciale betaalautomaten in de bibliotheek zelf of je kunt je saldo uitlezen via onze website. Log in bij Mijn Bibliotheek rechtsboven op de homepage en ga naar Details financiele posten. Hier kun je je pas ook opwaarderen.

Hoe kan ik mijn pas opwaarderen?
Het tegoed opwaarderen op je bibliotheekpas kan in de bibliotheek op de speciale betaalmachines of via onze website. Log in op Mijn Bibliotheek rechtsboven op de homepage. Als je bent ingelogd ga je naar Details financiele posten. Hier kun je het saldo op je kaart zien, en via Ideal kun je het saldo verhogen.

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr