Puurforkids Kerstboomactie

Ook dit jaar staan er weer kerstbomen in onze drie vestigingen waar gulle gevers cadeaus kunnen schenken voor de kinderen van de Voedselbank. Met de kerstboomactie van Puur for Kids zetten vele bedrijven uit West-Friesland zich in om kinderen blij te maken met een cadeautje tijdens Kerst. De bijzondere actie is bedoeld om de kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank een (kerst)hart onder de riem steken.

Cadeaus
Voor de kinderen tussen de 0 en 12 jaar worden op diverse locaties in West-Friesland, waaronder de drie vestigingen van de Bibliotheek Hoorn, kerstbomen geplaatst met kaartjes erin. Iedereen kan een kaartje met leeftijdscategorie van een jongen of meisje uit de boom halen en voor dit kind een cadeautje kopen. Dit cadeautje kan vervolgens ingepakt weer onder de boom worden gelegd. Uiteraard kunnen mensen ook zonder kaartje een cadeautje inleveren. Dan wordt bij dat cadeau het juiste kaartje gezocht. De cadeautjes worden persoonlijk uitgereikt vlak voor Kerstmis.

Naar de bios
Vorig jaar is het gelukt om vanuit donaties bioscoop kaartjes beschikbaar te stellen voor de kids in de leeftijdscategorie van 13 t/m 17 jaar oud. De ouders en kinderen waren hier erg enthousiast over en daarom streeft Puur for Kids er ook dit jaar naar om dit opnieuw te kunnen doen. VUE Bioscoop en van Der Valk Hoorn sponsoren de actie en geven een fikse korting waardoor ze in staat zijn om voor een klein bedrag kaartjes in te kopen. Dit jaar zullen er daarom ook kaartjes in de bomen hangen waar een verzoek voor donatie van 6 euro opstaat. Met deze donatie is 1 kind meteen verzekerd van een bioscoopkaartje.

Wil je graag bijdragen aan de actie?
Dan ben je van harte welkom om tijdens onze opening-tijden langs te komen en je cadeautjes onder de boom te leggen of een kaartje voor een bijdrage van 6 euro voor een bioscoopkaartje uit de boom te halen.  

Cadeautjes worden 18 december bij ons opgehaald, dus kom voor die tijd nog langs. 

Meer informatie over puurforkids