Word lid van Bibliotheek Hoorn!

Als je lid wordt van Bibliotheek Hoorn krijg je toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's en dvd's.

Bovendien geeft een bibliotheekabonnement ook nog eens recht op korting op verschillende activiteiten!

Lezen onder het genot van koffie

leescafe

Kom naar Het Leescafé in de Centrale Bibliotheek!

Je kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie of thee met een kleine versnapering. Het is een prettige ontmoetingsplek waar je een uitgebreide collectie tijdschriften kunt vinden en landelijke en regionale kranten kunt lezen. Openingstijden Leescafé.

Bibliotheek cadeaubon geven?

Met de Bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie, verleiding en verdieping cadeau!

Geef een vriend(in), familie of collega toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's, dvd's, games, te veel voor woorden... !

Bovendien geef je met een bibliotheekabonnement ook nog eens korting op veel culturele activiteiten, binnen en buiten de bibliotheek. Bijvoorbeeld korting op schrijversontmoetingen, kindervoorstellingen en alle activiteiten die vallen onder het landelijk programma Voordeel met je Biebpas.

Ledenvoordeel

Een lidmaatschap van Bibliotheek Hoorn biedt een aantal voordelen:

Leengelden en tarieven

Met de bibliotheekpas kun je gebruikmaken van de producten en diensten van de drie bibliotheken in Hoorn: de Centrale Bibliotheek in de binnenstad en de vestigingen in de Kersenboogerd en Risdam. 

Lees hier meer over de leengelden en tarieven van Bibliotheek Hoorn

Landelijk lenen: wat is dat?

 

 


Landelijk lenen betekent dat je overal in Nederland met je bibliotheekpas in andere bibliotheek boeken en/of andere materialen kunt lenen. Ben je op vakantie en je boek? Ga naar de dichtstbijzijnde bibliotheek en leen gratis dat prachtige boek dat je altijd al wilde lezen! 

Zo werkt landelijk lenen

WiFi

In al onze vestigingen heb je in het hele gebouw gratis WiFi. Je hebt geen wachtwoord nodig. Wij hanteren een reglement voor het gebruik van internet, wifi en computers in onze bibliotheek.

Nooit meer boetes met de Wise app

Regel vanaf vandaag al je biebzaken met de Bibliotheek Wise app. Kijk wat je thuis hebt en regel je reserveringen en verlengingen via deze app. Je ontvangt 3 dagen voor verloop van je leentermijn een pushbericht. Zo hoef je nooit meer te laat te zijn met inleveren! 

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Openingstijden

Locatie

Adres gegevens:

Wisselstraat 8

1621 CT Hoorn

We gaan om 11:00 open.

Openingstijden deze week
  • 13:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 17:00
  • 09:00 - 20:30
  • 09:00 - 17:00
  • 11:00 - 17:00

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij ook profiteren van leuke acties en kortingen en als eerste op de hoogte zijn van onze actviteiten binnen en buiten de bieb? Meld je nu aan!

Nieuwsbrief

Huidige vacatures & stages

Kom werken bij Bibliotheek Hoorn! Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Vrijwilliger in Het Leescafé (Centrale Biblitoheek)

Vacature(s) voor stagaires

CoderDojo mentor - vrijwilliger