Moeite met lezen voor kinderen

Vind je lezen saai of stom? Heb je een zoon of dochter die moeite heeft met lezen?

Het klinkt misschien gek, maar Bibliotheek Hoorn is dé plek voor kinderen zoals jij/zij. Daar vind je het Makkelijk Lezen Plein. Met alleen maar boeken, dvd’s en luisterboeken voor kinderen die moeite hebben met lezen.

Het Makkelijk Lezen Plein: Niet moeilijk en toch leuk!

De boeken staan met de voorkant naar voren, zodat je makkelijk kan kiezen. En ze staan bij elkaar op onderwerp. Bijvoorbeeld spannende boeken, of boeken over verliefd zijn.

Ook zijn er mensen die jou goed helpen als je een vraag hebt. Zo wordt lezen veel leuker!

Lekker lezen met je oren!

Dyslectisch of slechtziend? Superboek.nl laat je lezen met je oren!

Lezen is leuk. Maar als je dyslectisch bent of moeite hebt met zien, is het ook best moeilijk. Superboek helpt! Met gratis gesproken boeken. Via internet, in de app Daisylezer of op Daisy-cd.

Heb je een leesbeperking? En ben je onder de 18 jaar? Schrijf je dan gratis in en ontdek supersnel de mooie, gekke en spannende verhalen van Superboek.

Superboek.nl is gratis voor kinderen met een leesbeperking, schrijf je snel in!

Superboek.nl is een onderdeel van Bibliotheekservice Passend Lezen.

Mijn Bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr

Makkelijk lezen plein

Kinderen kunnen moeite hebben met lezen.

Daarom heeft Bibliotheek Hoorn een Makkelijk Lezen Plein! Op dit plein vind je alleen maar boeken, dvd’s en luisterboeken voor kinderen die moeite hebben met lezen.

Lees meer over het Makkelijk Lezen Plein