Word vriend van Bibliotheek Hoorn

vriend van de biebBen jij cultureel en maatschappelijk betrokken en draag jij de bibliotheek een warm hart toe? Voor iets meer dan 2 euro* per maand ben je al vriend van Bibliotheek Hoorn. Word vandaag vriend en steun ons.
Met jouw steun kunnen wij ook in de toekomst belangrijke projecten zoals BoekStart, het leesbevorderingsprogramma voor baby's, blijven voortzetten en ontwikkelen wij onze jeugdafdelingen door. Wij vinden het belangrijk om innovatieve projecten uit te kunnen blijven voeren. Zeker voor onze kinderen voor wie taalontwikkeling een voorwaarde voor zelfredzaamheid is.

VOOR JOU!
Alle vrienden krijgen korting op kaartjes voor ons cultureel programma.  Kijk op onze website voor onze unieke evenementen, zoals interessante schrijvers-ontmoetingen en leuke kinder-voorstellingen. Vrienden zijn als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes. Ze ontvangen de e-mail nieuwsbrief voor vrienden, krijgen een uitnodiging voor de jaarlijkse vrienden bijeenkomst en hebben inspraak in dit evenement.

ZO WORD JE VRIEND
Wij hebben jouw vriendschap hard nodig! Daarom is het makkelijk om vriend te worden. Je kunt bijvoorbeeld bellen met Milet Verberne op 0229-285792 of meld je nu meteen aan via onderstaand formulier.

*  25 Euro per jaar,  jaarlijkse afschrijving via automatische incasso

Bibliotheek Hoorn is een ANBI, giften zijn in principe aftrekbaar.

 

Ja, ik meld mij aan als vriend!

Ik machtig Bibliotheek Hoorn jaarlijks 25 euro van mijn rekening af te schrijven.

* Verplicht in te vullen

 

Mijn bibliotheek

Vind ons leuk op facebookVolg ons op twitterYoutube flickr