BoekToer

Logo BoekToer

Ben je op zoek naar een collectie boeken om de schoolbibliotheek tijdelijk mee aan te vullen? Bijvoorbeeld in een bepaald thema, of voor een speciale doelgroep? Via de Bibliotheek Hoorn kun je een aanvraag doen voor een BoekToer collectie.

Wat is BoekToer?

BoekToer is een collectie boeken die ingezet kan worden als aanvulling op de schoolbibliotheek. Het gaat om een pakket van 40 boeken afgestemd op de vraag van de school. Deze zijn te huur voor een korte periode van twee maanden of een langere periode van een jaar.

Er zijn pakketten voor vrij lezen met leuke leesboeken voor alle leeftijdsgroepen, maar ook een groot aantal gestandaardiseerde, thematische collecties over allerlei onderwerpen, zoals dieren, techniek en wetenschap, menselijk lichaam en kunst. Genoeg keuze! 

Bekijk alle 94 actuele collecties in de BoekToer etalage. De etalage geeft een helder overzicht met veel inspirerende voorbeelden. En natuurlijk kan je gericht zoeken op soorten collecties, doelgroep, en op hoofdthema en onderwerp.

Kosten:

  • 40 boeken voor 2 maanden: € 52,50 inclusief BTW
  • 40 boeken voor een heel jaar: € 160 inclusief BTW 

Bestellen:

Bestellen kan op elk moment van het jaar via een online bestelformulier, of neem contact op met Team Educatie van de Bibliotheek Hoorn. Uitgebreide informatie voor scholen: folder (pdf).

NB: BoekTour vervangt zowel de thema- als de wisselcollecties.