Vacatures

De Bibliotheek Hoorn is volop in ontwikkeling. Wij stimuleren verbeeldingskracht, kennis en cultuur en bieden laagdrempelige ontmoetingsplekken, zowel fysiek als digitaal. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de inwoners van Hoorn zodat zij volwaardig kunnen deelnemen aan deze maatschappij en daar ook een bijdrage aan kunnen leveren.

Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Invalmedewerkers Publieksservice

De bibliotheek staat midden in de samenleving. Wij leveren dienstverlening aan alle inwoners van ons werkgebied, zodat zij op hun eigen niveau kunnen meedoen, zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en vaardigheden aan kunnen leren die nodig zijn om te participeren in de samenleving. Onze professionele medewerkers, ondersteund door een groot aantal vrijwilligers, zetten hun kennis, ervaring en netwerk in om het verschil te maken in Hoorn. Met onze drie vestigingen en ruime openingstijden (6 dagen per...

Lees meer

Vrijwilliger in Het Leescafé in Centrale Bibliotheek

Voor onze bibliotheek in de binnenstad, aan de Wisselstraat. Onder begeleiding werken hier mensen met een verstandelijke beperking. 

Vacature vrijwilliger Leescafé

Vrijwilliger gastvrouw/-heer activiteiten

Wil jij ons gastvrije visitekaartje zijn?

Vacature gastvrouw/gastheer activiteiten

Vrijwilliger digitale vaardigheden

Vind jij het leuk om de inwoners van Hoorn te helpen om hun digitale vaardigheden te ontwikkelen?

Vacature vrijwilliger digitale vaardigheden


Vrijwilliger CoderDojo

Technologische ontwikkelingen gaan zo snel, dat jongeren op dit moment studeren voor banen die nog niet eens bestaan. Om jongeren te helpen bij hun ontwikkeling en ze te laten kennismaken met digitale vaardigheden van de 21e eeuw, heeft de Bibliotheek Hoorn sinds 2017 een CoderDojo. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers CoderDojo (m/v)

Lees meer