Minecraft challenge

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Dan heeft de bibliotheek een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Download de challenge! (pdf)

Nieuwe challenge: Bouw een escaperoom in Minecraft!

Wie houdt er nou niet van een opwindende uitdaging. Nou de BiebBouwers wel! Daarom gaan we een spannende escaperoom bouwen in Minecraft. Een gebouw waar je binnen een korte tijd moet zien te ontsnappen door allerlei puzzels op te lossen. Een wedstrijd binnen een wedstrijd, spannend toch? Doe je weer mee?

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Noord- of Zuid-Holland? Doe dan mee aan deze wedstrijd en maak kans op een prijs!

Doe mee met de nieuwe Minecraft Challenge
Wanneer je klaar bent met bouwen stuur je een filmpje van jouw selfie naar biebbouwers@probiblio.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en jje woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraft-bordspel of een Escaperoomspel, “het Escapeboek” van Ivan Tapia en Linde Montse en natuurlijk het BiebBouwersshirt!

Ga aan de slag en stuur jouw escaperoom vóór 14 februari naar ons op.