Boekenreismachine

Logo boekenreismachine online escape spel

Dit is het leukste online escaperoomspel voor bovenbouwleerlingen van de basisschool! De mysterieuze boekenreismachine van de bibliotheek neemt je mee op avontuur naar verre oorden en wonderlijke werelden. Daar moet je verschillende puzzels oplossen en ontmoet je vriendelijke personages die je kunnen helpen om de trofee van de bibliotheek weer terug te krijgen. Pas ondertussen wel een beetje op voor de vuurspuwende draak!

Start het spel

Wat ga je doen?

In dit spel heeft de bibliothecaresse Babette jouw hulp hard nodig. Jouw handigheid, vindingrijkheid en frisse geest kan ze goed gebruiken om de trofee terug te vinden die ze is verloren. De trofee is essentieel voor de heropening van de bibliotheek, dus zonder jouw hulp kan de bibliotheek niet open!


Wat is een online escaperoom? Dat is een spel waarbij je een digitale ruimte binnengaat en probeert te “ontsnappen” voordat de tijd op is. Dit door puzzels op te lossen en hints en clues te ontdekken. Lukt het jou om de opdrachten te vervullen voordat de tijd op is? Het spel duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur, afhankelijk van hoe snel je bent.

Ondertussen leer je vanalles over hoe de bibliotheek in elkaar zit!

Lees meer over de boekenreismachine

afbeelding boekenreismachine online escape spel