Zoeken in de schoolbieb catalogus

Meisje met stapel boeken van de Brede School Bibliotheek

Heeft jouw school een schoolbibliotheek met Schoolwise? Dan kun je hier in je eigen schoolbibliotheek boeken zoeken! Vind jouw school in de lijst

Klik op jouw schoolnaam:

Al Amana

De Kreek

Ceder

Flierefluiter

Fluitschip

Ichthus

IKEC Abbingstraat

IKEC locatie Scheerder

IKEC WHML

KlimOp

Kompas

Montessori BS

Montessori KB

Pontonnier

Rank 

Roald Dahl

Sint Jozefschool

Het Spectrum

Socrates

Universum

Zonnewijzer 

Help? Een probleem!
Kijk eerst op de servicepagina van ProBiblio voor handleidingen voor de meest voorkomende problemen.
Meer informatie over de webportal, schoolwise, of de Bibliotheek op School? Neem contact op met het Team Educatie van de Bibliotheek Hoorn.

Wat kun je in het webportal Schoolwise?

Kinderen kunnen vanaf school of thuis de collectie van de Bibliotheek Hoorn, BSB of schoolbieb bekijken en bij de Bibliotheek Hoorn gratis boeken reserveren als ze ook een abonnement op de Bibliotheek Hoorn hebben.

Snuffelen in de collecties kan op een kindvriendelijke manier, zo vind je snel leuke boeken. Ook heb je via de webportal toegang tot allerlei leuk leesnieuws. Op de webportal van Bibliotheek op School kunnen kinderen hun eigen leeslogboek bijhouden en kijken welke boeken ze allemaal al eens gelezen hebben. Ook kun je elkaar goede boekentips geven!

Leerkrachten hebben ook veel aan de portal. Ze kunnen zien wat hun leerlingen lezen, wat ze nog thuis hebben, welke boeken te laat zijn en leerlingen helpen met inloggen en eventueel nieuwe wachtwoorden genereren. Ook kunnen leerkrachten met hun docentenpas boeken lenen in de Schoolbibliotheek. 

Zit je op één van de bovenstaande scholen in Hoorn? Klik op de link om naar jouw eigen webportal te gaan. Log in met je pasnummer en je zelfgekozen wachtwoord. Wachtwoord kwijt? Vraag een nieuwe aan de juf of meester. Weet die niet hoe dat moet? Laat hem of haar dan bellen of e-mailen met de Bibliotheek Hoorn. 

Contact team educatie