Formulierenbrigade - Alleen op afspraak

21 september 2020, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Lokaal, Centrale Bibliotheek, Wisselstraat 8

Kosten: gratis

De Formulierenbrigade helpt je met invullen van documenten en aanvragen van diverse instanties.

Moeite met invullen en doen van aanvragen?

Vanaf maandag 8 juni staan de vrijwilligers van de Formulierenbrigade weer klaar om alle inwoners van Hoorn te ontvangen, echter wel met een aantal regels:

  • We werken alleen op afspraak en er kan één klant tegelijk naar binnen, geen gezinnen of partners mee.
  • Afspraak kan gemaakt worden via een email naar formulierenbrigadehoorn@gmail.com of WhatsApp berichtje naar 06-57622744. U geeft
    naam, hulpvraag en telefoonnummer door. U ontvangt via de mail/WhatsApp een bevestiging met datum en tijdstip. Voor een afspraak wordt 30 minuten
    ingepland.       
  • Alle deuren blijven open zodat vrijwilligers en klanten niets hoeven aan te raken. De vrijwilliger werkt met handschoenen en zal na elke afspraak alles desinfecteren.        
  • Er is een scherm aanwezig die tussen vrijwilliger en klant geplaatst wordt.

Ook kunt u terecht voor hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte voor 2019.

De deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade bieden deze hulp gratis aan.Vergeet niet uw DigiD, BSN, bankrekeningnummer en andere benodigdheden mee te nemen naar het spreekuur.

Wie kan bij de Formulierenbrigade terecht?
De brigade is er voor iedere inwoner van de gemeente Hoorn. Maar speciaal voor ouderen, mensen die anderstalig zijn of die om andere redenen moeite hebben met (digitale) officiële communicatie en het houden van overzicht.