Leesgroep literatuur

30 november 2021, van 11:00 tot 12:30 | Voor personen van 13 jaar en ouder geldt alleen toegang met geldige Corona QR code

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Kom naar de informatiebijeenkomst over de start van een leesgroep literatuur. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia.

Tijdens de informatiebijeenkomst maak je kennis met de manier van werken van Stiching Senia. Deze stichting helpt al bijna duizend groepen in Nederland. Je krijgt uitleg over de boekenlijsten en leeswijzers van Senia, die het kiezen van titels en gespreksonderwerpen heel makkelijk maken. Bovendien ontmoet je meteen anderen, die ook interesse hebben in een leesgroep. Na afloop kun je, als je dat wilt, direct een nieuwe groep met elkaar beginnen.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op dinsdag 30 november om 11.00 uur in de Bibliotheek Hoorn, aan de Wisselstraat 8. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen. 

Aanmelden is niet nodig. 
LET OP:
Voor bezoek aan een evenement in onze zalen in de Centrale Bibliotheek (Salon en Lokaal) is voor personen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. Bedankt voor je geduld.