Hulp bij belastingaangifte

Kan je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? De Bibliotheek Hoorn biedt hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Van begin maart tot eind april 2020 zijn er inloopspreekuren, Belastingklassen en is er een computer beschikbaar om aangifte op te doen.

Belastingklas

Zelf aangifte doen voor de belasting? Veel mensen zien er tegenop. Nergens voor nodig, aldus Maurice Schoutsen van Advies Lokaal. Tijdens de Belastingklas neem hij je stap voor stap mee door de aangifte inkomstenbelasting.

Deelname is gratis. Meld je snel aan!

  • Donderdag 16 april
  • Van 19.00 - 21.00 uur

 

Belastingspreekuur

Heb je moeite met je digitale belastingaangifte? De Formulierenbrigade biedt hulp en uitleg! Het is belangrijk dat de aangifte op de juiste manier gedaan wordt. Je kunt anders immers in de problemen komen of loopt juist financiƫle voordelen mis. Het Belastingspreekuur is er voor alle inwoners van de gemeente Hoorn. Je kunt zonder afspraak langskomen.

  • Elke maandag vanaf 6 april tot en met 30 april.
  • Van 14.00 - 16.00 uur

Computer voor aangifte

De belastingaangifte moet digitaal gedaan worden. Maar niet iedereen beschikt over een computer. Daarom kun je in de Bibliotheek Hoorn terecht bij een speciaal daarvoor ingerichte werkplek. Naast de computer ligt een handleiding met handige websites en telefoonnummers. En je kunt gratis printen.

Activiteiten in de Bibliotheek