We zijn weer open met beperkte dienstverlening en beperkte openingsdagen en -tijden. Ook onze inleverbussen zijn weer open. 

Ga naar onze veiligheidsmaatregelen en actuele openingstijden.

CoderDojo

Bij een CoderDojo leren jongeren tussen de 7 en 17 jaar om te programmeren. Dojo's worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers.

Voorlopig geen CoderDojo in de Bibliotheek Hoorn

Vanwege het Coronavirus is er voorlopig geen CoderDojo in de Bibliotheek Hoorn. Wil je op de hoogte blijven van de CoderDojo en leuke tips ontvangen in de tussentijd meld je dan aan voor de CoderDojo Nieuwsbrief.

Aanmelden

Om deel te nemen aan een Dojo moet je je van tevoren opgeven. 
Voor basisschool kinderen geldt dat een ouder aanwezig moet blijven tijdens de Dojo.

Is de CoderDojo iets voor mijn kind?

CoderDojo is geschikt voor iedereen tussen de 7 en 17 jaar. Het maakt niet uit of je nog nooit geprogrammeerd hebt. Tijdens de dojo van 14.00 - 16.00 uur kun je onder begeleiding van vrijwilligers leren programmeren. Voor basisschool kinderen geldt dat een ouder aanwezig moet blijven tijdens de Dojo.
Aan het eind van elke Dojo presenteren alle kinderen wat zij die dag geleerd hebben.Er zijn voldoende vrijwilligers om te helpen en vragen te beantwoorden, maar het is ook leuk om van elkaar te leren. Als je kind het leuk vindt om te leren, dan zijn jullie van harte welkom!