BoekStartdag

Kom naar BoekStartdag!

 

Kom op zaterdag 1 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. Ontdek hoe fijn het is om samen met je kindje met boekjes en taal bezig te zijn. Bekijk snel de activiteiten!

Vind jij de gouden wikkel?

Vanaf maandag 27 mei t/m vrijdag 7 juni maak jij kans om de gouden wikkel te vinden. Wanneer jij jouw (klein)kind van 0 tot 1 jaar lid maakt van de Bibliotheek, ontvang je het BoekStart koffertje. In deze periode zit er iets extra's in verstopt, namelijk een gouden wikkel? Ben jij de gelukkige vinder, dan ontvang je nóg een leuk voorleesboek cadeau!

Logeerpret voor jouw knuffel

Vanaf vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni is het een dolle pret in de Bibliotheek: Alle knuffels mogen komen logeren! Tenminste, als ze thuis een nachtje gemiste kunnen worden....

Ze zijn bij ons in goede handen en zullen de nacht van hun 'leven' hebben. De knuffels kunnen op vrijdag tussen 16.00 - 17.00 uur gebracht worden. Op zaterdag om 10.00 uur willen ze dan graag weer opgehaald worden. Jouw kindje krijgt een mooie foto mee.

Wanneer? Vrijdag 31 mei - Zaterdag 1 juni

Waar? Centrale Bibliotheek 

Kosten? GRATIS, reserveren is NIET nodig

Voorlezen met vertelkastje

Kom gezellig naar de Bibliotheek voor een ontspannen voorleesmoment. Dit is niet zomaar een voorleeskwartiertje, maar er wordt gebruik gemaakt van een vertelkastje. Daarna gaan we nog een mooie kleurplaat kleuren en spelen.Dus niet alleen luisteren, maar ook kijken en doen! Ook leuk voor grootouders.

Het verhaal gaat over prinses Arabella die kleuren maakt. Dat wordt zeker een fleurige boel.

Wannneer? Zaterdag 1 juni om 14.30 uur

Waar? Alle vestigingen 

Kosten? GRATIS, reserveren is NIET nodig

Muziek met peuters

In de Bibliotheek lezen we niet alleen maar. Er wordt ook muziek gemaakt. Het boek 'Prinses Arabella maakt kleuren' staat centraal. Demelza Hiddinga maakt er een gezellige boel door met de peuters vrolijke muziek te maken.

Wanneer? Zaterdag 1 juni om 10.15 uur

Waar? Bibliotheek Kersenboogerd

Kosten? GRATIS, reserveren is NIET nodig

Ouder en kind dans

Kom in beweging in de Bibliotheek! Daar zorgt Carlijn Visser wel voor. Samen met jouw (klein)kind ben je van harte welkom om te komen luisteren en bewegen op het verhaal van 'Prinses Arabella maakt kleuren'.

Wanneer? Zaterdag 1 juni om 13.00 uur

Waar? Bibiotheek Risdam

Kosten? GRATIS, reserveren is NIET nodig

Webinar 'Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen!'

Dit BoekStart-webinar voor ouders is op donderdag 30 mei 2024 om 20:00 uur. Meld je aan en ontdek de leukste en handigste boekentips!

Aanmelden