We zijn tijdelijk gesloten

De bibliotheken zijn gesloten. Er zal in de periode dat we dicht zijn geen telaatgeld worden gerekend.
Je kunt blijven lezen en lenen via de AfhaalBieb. De inleverbussen zijn gewoon geopend.

Let op! Koningsdag, dinsdag 27 april, is de AfhaalBieb op al onze vestigingen gesloten.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je weten wat er te doen is in de bibliotheek? Je leest het in onze mailings en nieuwsbrieven.

In onze mailings en nieuwsbrieven vind je alles over lezingen, cursussen, tentoonstellingen en andere activiteiten in en om de bibliotheek.

Je kunt je opgeven voor de algemene nieuwsbrief (BibliotheekNieuws), maar ook voor nieuwsbrieven over bepaalde onderwerpen of voor specifieke leeftijden (zet een vinkje bij Sending lists).

Meld je aan en blijf op de hoogte.