Starten met de smartphone

Wil je jouw smartphone of tablet leren gebruiken? In de cursus ‘Starten met de smartphone’ leer je in 4 lessen de basis. We helpen je met apps downloaden en verwijderen, e-mails en foto's versturen, oplichting herkennen en veilig verbinding maken. Zodat jij veilig je smartphone kunt gebruiken.

'Deze cursus heeft mij enorm geholpen, ik weet nog niet alles, maar ik durf nu veel meer.'

'Ik ben niet meer bang om mijn smartphone te gebruiken, dat is zo fijn!'

Dit zijn enkele reacties van oud-deelnemers aan deze cursus. Voel jij je ook nog niet vertrouwd met het gebruiken van je smartphone of tablet? En wil je daar een stapje verder in komen? Dan is de cursus 'Starten met de smartphone' iets voor jou. In 4 lessen van 1 uur leer je de basis.

Inhoud van de cursus:

  • Les 1: apps downloaden en verwijderen
  • Les 2: e-mails en foto's versturen
  • Les 3: oplichting herkennen
  • Les 4: veilig verbinding maken (WhatsApp en QR-codes)

Neem je smartphone of tablet mee, want deze cursus is vooral veel zelf doen.

Is de cursus geschikt voor jou?

  • Je hebt een telefoon of tablet die werkt op Android (Samsung, Nokia, Oppo, Sony, etc) of iOS (iPhone of iPad). Voor speciale telefoons zoals de Senifone, Smartvision, Blindshell, Doro en Kapsys is deze cursus helaas niet geschikt.
  • Je kent het wachtwoord/de wachtwoorden en codes van jouw apparaat (om te ontgrendelen en bij iPhone/iPad ook om in de App Store iets te kunnen downloaden).
  • Je hebt niet één specifieke vraag, maar wilt meer leren over de werking van je smartphone of tablet. Voor vragen die aansluiten bij het onderwerp van de les is wel tijd, maar voor uitgebreide vragen of enkel een losse vraag, is het digitaal inloopspreekuur meer geschikt.

Meer informatie en aanmelden

Deze cursus begint meerdere keren per jaar en is gratis voor leden en niet-leden. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Mail ons op centrale@bibliotheekhoorn.nl of bel ons op 0229-219441.