Digitale Donderdag

Digitale Donderdag

We zijn meer online dan ooit. En daardoor zijn up-to-date digitale vaardigheden steeds belangrijker.

Digitale veranderingen blijven komen en criminelen worden steeds inventiever. Maar ook contact houden via de digitale snelweg is in deze tijd essentieel.

Daarom maken we ons sterk voor digitale inclusie. Hoe? Met de Digitale Donderdag.

Digitaal inloopspreekuur - Centrale Bibliotheek - elke donderdag - 13.00 tot 15.00

Heb je vragen over je smartphone, tablet, laptop of iets anders digitaals? Bij het wekelijkse spreekuur helpen we je graag verder.

Naar agenda

E-bookspreekuur

Elke donderdag - alle vestigingen

Lukt het niet om de e-books van de bibliotheek op je tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken op het e-bookplatform? Of heb je een andere vraag over het lenen van e-books van de bibliotheek? Kom dan naar ons e-book spreekuur. Onze e-book adviseurs geven je graag persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis.

De spreekuren vinden plaats in al onze drie vestigingen (Centrale, Kersenboogerd en Risdam) op vaste tijden. Klik hieronder op de oranje knop voor meer informatie en een overzicht van de spreekuren, locaties en tijden. Neem (indien mogelijk) je eigen laptop, tablet of e-reader mee en meld je bij de servicebalie.

Meer weten

Workshop: Update je DigiD

Donderdag 24 november - 19.00 tot 20.00

Is jouw DigiD al klaar voor 2023? Per 1 januari kun je niet meer inloggen met alleen je gebruikersnaam en wachtwoord. Je hebt dan een tweede inlogstap nodig. Dat kan via de app van DigiD of via een sms. Maar heb je dat al ingesteld? Tijdens de workshop ‘Update je DigiD’ helpen we je hiermee. 

 Neem dit mee:

  • smartphone of tablet
  • inloggegevens DigiD (gebruikersnaam en wachtwoord)

Aanmelden kan via de knop hieronder of bel 0229-219441 en kies optie 2.

Aanmelden

Nieuwsbrief: Hoorn gaat digitaal

De laatste digitale nieuwtjes, passend bij het thema van de maand? Je leest het in onze maandelijkse nieuwsbrief 'Hoorn gaat digitaal'.

Meld je aan

Gastvrij met een gastnetwerk

Hoe stel je tweestapsverificatie in op WhatsApp?