Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Zilvergaren

  Naomi Novik

  Als een machtige elfenkoning hoort, dat het Joodse meisje Miryem zilver in goud kan veranderen, neemt hij haar mee naar zijn ijsberg. Gebaseerd op het sprookjes Repelsteeltje. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zilvergaren

 • De val van Gondolin

  J.R.R. Tolkien

  Gondolin, de verborgen stad op Midden-Aarde, wordt ernstig bedreigd. De kwaadaardige Morgoth doet er alles aan om de stad te vinden, maar de god Ulmo stuurt de man Tuor eropuit om de stad te waarschuwen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De val van Gondolin

 • Godsgraf

  Jay Kristoff

  Huurmoordenaar Mia laat zich inlijven als slaaf en gladiator om wraak te nemen op de moordenaars van haar familie. Vanaf ca. 16 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Godsgraf

 • Een sluier van speren

  Bradley P. Beaulieu

  Een strijdlustige jonge vrouw die opgroeide in een woestijnstad, wil wraak nemen op de onsterfelijke en cynische machthebbers, omdat zij haar haar moeder hebben vermoord.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een sluier van speren

 • Het keizerrijk van as

  Anthony Ryan

  In een wereld die draait om de magische kracht van drakenbloed, vecht de onderling verdeelde mensheid tegen een leger draken, die onder aanvoering staan van een geheimzinnige witte draak.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het keizerrijk van as


Boek van de maand

ECHO

Thomas Olde Heuvelt

Er gebeuren rare dingen rondom Nick sinds zijn ongeluk in de Alpen. Het gezicht van de bergbeklimmer is gruwelijk verminkt geraakt. Ook gedraagt hij zich...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken