Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Gone girl

  Trent Reznor

  Een journalist wordt ervan verdacht iets te maken te hebben met de plotselinge verdwijning van zijn vrouw op hun vijfde trouwdag.

  Film

  Bekijk details van Gone girl

 • Stillhouse Lake

  Rachel Caine

  Als haar man als seriemoordenaar in de gevangenis belandt, wordt het leven van Gina Royal op zijn kop gezet en moet zij een nieuwe identiteit aannemen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Stillhouse Lake

 • De vrouw na mij

  Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

  Een man, wiens huwelijk is stukgelopen, wil trouwen met zijn nieuwe vriendin, maar zijn ex-vrouw laat hen niet met rust.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De vrouw na mij

 • Negen volmaakte vreemden

  Liane Moriarty

  Negen mensen bezoeken een kuuroord en hopen fysiek en mentaal uit een impasse te komen, maar halverwege neemt de behandeling met massages, therapie en vastenkuren een bizarre wending.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Negen volmaakte vreemden

 • Contract

  Lars Kepler

  De moord op de zus van een jonge vredesactiviste en de dood de dag erna van een inspecteur-generaal die over de Zweedse wapenexport ging, bezorgen commissaris Joona Linna van de rijksrecherche in Stockholm veel werk.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Contract


Boek van de maand

In de maneschijn

M.J. Arlidge

M.J. Arlidge schrijft al vijftien jaar voor verschillende Britse crimeseries. Iene Miene Mutte was zijn debuut als thrillerauteur en werd lovend onthaald door pers en publiek.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken