Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De blauwe draad

  Anne Tyler

  De geschiedenis van een huis in een buitenwijk van Baltimore en de belevenissen van drie generaties van een Amerikaanse familie die het bewoonden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De blauwe draad

 • 't Jagthuys

  Merijn de Boer

  Vera, een seksueel zorgverlener, valt als een blok voor een 35-jarige gehandicapte man die nog nooit zijn huis is uit geweest en doet er alles aan om hem weg te krijgen bij zijn overbezorgde moeder.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van 't Jagthuys

 • De Hills

  Matias Faldbakken

  De geschiedenis van restaurant De Hills gaat terug tot 1846 en alles moet blijven zoals het is, totdat een onbekende jonge vrouw een lichte deining in de dagelijkse patronen veroorzaakt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Hills

 • Hoe ik Hitlers getuige werd

  Peter Keglevic

  Een joodse man wordt uitgekozen voor de hoofdrol in de verfilming van een hardloopwedstrijd voor Hitler en is daardoor getuige van het huwelijk tussen Hitler en Eva Braun.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Hoe ik Hitlers getuige werd

 • Vaak ben ik gelukkig

  Jens Christian Grøndahl

  Een vrouw van 70 schrijft een brief aan een vrouw die jaren geleden een verhouding met haar man had en toen samen met hem is verongelukt.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Vaak ben ik gelukkig


Boek van de maand

Kartonnen dozen

Tom Lanoye

Ontroerende liefdesgeschiedenis uit de jaren 90 van de Vlaamse taalvirtuoos. Nu weer actueel, want binnenkort wordt deze moderne klassieker verfilmd!

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken